fredag 18 januari 2013

Loppissuget

Det där shoppingsuget har precis övergått till loppissug. Känner du igen känslan? hi hi 
Kylan är ju så förbittrad envis och kall. Vad kan man hitta på egentligen, förutom att göra vackra islyktor när det är -23 C ute?
Var ute till min lilla bod en sväng men inte ens det kändes lockande. Var rädd att jag skulle hitta fiskarna nerfrusna till fiskpinnar, men som tur var hade de lite liv kvar i sej. De blev pigga å glada för lite mat.
Imorgonbitti är det jag som lusläser tidningen efter loppisannonser!
Kunde jag få till mormors gamla kommod som var knallorange till den fina vita hallmöbel det är idag så kanske jag hittar något nytt projekt att hugga in på.

Ha en riktigt skön helg!

6 kommentarer:

 1. Oj vilken fin komod!!
  Snyggt med vit färg ;))
  Jag är nog lite loppissugen nu ja..hihi..det var ett tag sen jag var på loppis!
  Ha en trevlig lördag!!
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar! Ja, visst är vitt ett betydligt bättre alternativ än knallorange. Framför kommoden hade mormor även en knallblå liten stol. Färgskalan var helt klart en annan på hennes tid. :-)

   Radera
 2. Tack för fina kommentaren på min blogg, vad synd du inte hittade nån loppis som var öppen, jag hade tur då o hitta 3. Här i Dalarna så har vi rätt mycket loppisar och oftast till fina priser. Lycka till med loppisarna fram över, och ha en fin lördagskväll och söndag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas jag någon gång får möjlighet att ta mej en svängom i Dalarna på någon av de fina loppisar du kan rekommendera.

   Tack för att du tittade in hos mej.

   Radera
 3. Jag önskar att jag hade en stor och varm plats att vara på under vintern. Både med möbelmålning och betong. Nu får jag vänta till våren men då är det så mycket annat som måste göras också.
  Så snygg kommod!

  Ha en trevlig söndag!
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Min bod är alldeles lagom, ca 17 kvm, men där är för trångt att gjuta betong eller måla något större. Jag får som dej invänta varmare dagar för att kunna pyssla med sån´t utomhus.
   Ha det så gott du med.

   Radera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen