måndag 29 juli 2013

Semestervecka nr 3

Vaknade tidigt av ett överraskande regn. Ett tacksamt regn faktiskt. Den vecka som gått har varit allt annat än vad vi kan kalla "typiskt-svensk". Jag har kunnat guppa kring i poolen och latat mej i solgasset vilket vi inte direkt är bortskämda med. Då grabbarna tillbringat varje dag på golfbanan, och jag är allt annat än intresserad av golf, så har det varit skönt med en vecka av "ingenting". 

Har misslyckats med ett bord jag gjutit så det är bara att med nya tag hugga tag i det och göra ett nytt. Har försökt mej på att gjuta lite annat också, men även det behöver lite finjusteringar innan jag blir nöjd. Bilder får komma en annan dag.

Vi har varit några dagar i stugan där det blivit fiske och blåbärsplockning. Igår kom till och med mammsen ut en sväng och följde med ut i skogen. Det är så skönt att gå omkring där bland mossor och skogsdoft med mamma alldeles i närheten och kunna prata om lite vad som helst medan hinkarna fylls till brädden. Syrran är mer för att springa omkring och leta nya ställen så henne hinner man inte få många ord ur. ;-) När vi kom tillbaka hade grabbarna dragit upp massor av abborrar så det blev grillad fisk till middag. OBS! Inte för min del dock.

Jordgubbsplockningen häromveckan var inte lika lyckad.

4 kommentarer:

 1. Takk så mye for koselig sommerhilsen på bloggen:-):-)
  Masse gode sommer klemmer tilbake ♡♡

  Bente

  SvaraRadera
 2. Hejsan tack för sommarhälsningen
  ha en fortsatt bra sommar
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Så härligt med jordgubbar..hoppas sommaren är bra hos dej!!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 4. I natt har det äntligen regnat här nere hos mig i Blekinge. Det är så torrt ute i naturen och i trädgårdarna, ser nästan lite ut som det gör i slutet av september.
  Tyvärr så frös mycket av blåbärsrisen bort i vinter så tillgången på blåbär är mycket sparsam, det ser så tråkigt ut med det bruna sönderfrusna blåbärsrisen i skogen.
  Önskar dig en fortsatt trevlig sommar.
  Annika

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen