onsdag 31 oktober 2012

Mindre lyckad dag

Det går upp och det går ner...
För mej har det här varit en av de mindre lyckade dagarna på väldigt länge. Om du av en händelse går in och läser här junior så ska du veta att jag älskar dej hur oense vi än är. Idag har vi varit på helt skilda planeter och så kan det väl vara ibland. Jag mår dåligt på mitt sätt och du på ditt och just nu har vi svårt att mötas. Du har ett stort hjärta och är inte långsur vilket däremot jag kan vara. Du får lära mej att våga lita på dej. Jag är hemskt ledsen för att du tyvärr får lida för vad jag har i mitt "bagage" och det är inte alls min mening. 

Mamma älskar dej!

4 kommentarer:

 1. Så kan det nog vara i livet, hur gammal är din pojke? Jag o min dotter har nog haft skilda åsikter många ggr. ibland löser det sig, o ibland står man fast i vad man tycker. Min är 17 år o det är en känslig ålder!!
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är 16 år och nog är det skilda meningar om mycket just nu. Men som jag skrev, han är inte långsint så det är mycket bättre redan.

   Radera
 2. Ett problem som drabbar dom flesta.. men Helen ni är en fin sammansvetsad familj. Grabbarna älskar dig! Er familj är helt tvärtom min familj som är tre brudar och M. Ni 3 grabbar och du...

  Det kanske bara behövs lite tid för er båda helt enkelt... Så kommer lösningen av sig själv.

  Önskar Dig och Gossen lycka till i ärendet!
  Ett fång kramar från mig.

  SvaraRadera
 3. Hejsan kul att hittade in till mig
  ha en bra helg
  kram Rosa

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen