onsdag 19 december 2012

Julkänsla på g

Idag har det blivit lite mer jul än andra da´r. Mini-junior har haft julmarknad på sin nya skola där det fanns diverse aktiviteter såsom skjuta skott på mål med puck, 
kasta freesbee i snöhög, köpa en lucka i adventskalendern förutom det mer traditionella med försäljning av glögg, julgröt, kakor och julgodis. Mycket mysigt, och mini-junior kom hem nöjd och glad. Han svirade om lite snabbt för att åka iväg till gratispremiären i slalombacken. Jag kan tänka mej att han kommer somna ovaggat ikväll.
Det är lite mer synd om Junior den äldre för hans kära "Doris" (skotern) bråkar. Just nu har han oplockat sönder henne i molekyler för att hitta vad som är fel med henne. Jag hoppas att han får henne frisk till på fredag då grabbgänget bestämt sej för en långtur. Alla har precis tagit sitt förarbevis så längtan är enorm.
 
Min egna julkänsla då? Jo, men jag har ju fått trängas på Ica med alla andra julshoppare. Sen har jag fått till polkaknäck, risbräck och julskinkan. Hälften av julkorten är postade, julgranen är klädd och jag har ju julförsäljning ute i "Gjuterian". Bäst att röja lite så att en och annan tomte kan få komma fram ur sina gömmor.
 
Ha det så gott så här mitt-i-veckan.
 
Kram

4 kommentarer:

 1. Hejsan såg att ajg hade vunnit hos dig...så glad jag blir ..så fina strumpor
  kram Rosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är postade, men hinner nog inte fram till jul tyvärr. Hoppas du kommer tycka om dem. Kram

   Radera
 2. Har varit och handlat julmat idag...behövde inte trängas..men till helgen då blir det nog trängsel...har du handlat julmaten?
  Nu börjar jag få jul feeling..äntligen ! Förkylningen börjar också ge med sig :))
  Ha det gott !!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Tittar in för att önska dig och familjen en fin och stämningsfull jul!
  Idag blir det städning, lite mer pynt och matlagning :)

  Kram Marie

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen