tisdag 8 januari 2013

Ont, ont, ont...

Som så många andra har jag lovat mej själv att tag i det här med kropp & hälsa. Det känns vill jag lova. För att ha en totalt otränad kropp så är det ömt både här och där efter 3 dagar i rad på gym. Imorgon måste det bli vila annars vet jag inte om det kommer att gå att ta sej ur sängen senare i veckan.  
 
Ni får hemskt gärna sporra mej efter vägen. Är rädd för att vid minsta lilla motgång så kommer jag att lägga av, om jag känner mej själv rätt. Grabbarna har lovat att försöka peppa mej vilket jag verkligen behöver. Har ju gått hos sjukgymasten sedan i maj och han säger åt mej varenda gång: - Helen, du måste börja röra på dej.
 
Jag som trott och hoppats att trädgårdsarbete vår, sommar, höst som vinter kunde vara träning nog. Någon shoppingrunda emellanåt. Det kan ju bli tunga kassar ;-) Skämt å sido, nu har det gått 1 vecka med "ny" livsstil och jag hoppas att det kommer bli några fler innan jag ger upp. Eller så hittar jag "min" grej, och allt blir toppen.
 
Heja mej!
Nästa gång rabatten ser ut så här kanske jag mår toppen.

5 kommentarer:

 1. Hej, jag det är svårt, jag har sen nyår hållt igen på godis och kaffebröd, och varit duktig tycker jag, sen försöker jag gå varje dag, hoppas på resultat. Lycka till med din vardagsmotion. Ha en fin dag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för "Pushningen". Det behövs.

   Radera
 2. Vad duktig du är! Vi har tidigare gått på gym i flera omgångar men... hur jag än försöker så är inte det min grej. Känner mig fasligt obekväm i en sån lokal.

  Vi har också försökt komma igång igen med promenaderna men så blev det halt och det är inge vidare för min rygg. Tänkte då att jag skulle unna mig ett par Icebug då kan jag ju fortsätta... jo, hejsan inte ett enda par i min storlek i hela stan... puh!

  LYCKA TILL med TRÄNINGEN.. men glöm inte att ta någon vilodag här och var ;)
  Kram Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske vi ska traska tillsammans någon kväll eller helg...

   Radera
 3. Heja på syrran...snart är du uppe i en träningsdos som är värre än min.

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen