fredag 11 januari 2013

Överraskningar

Igårkväll överraskade maken mej med att följa med för att titta på en ny vardagsrumsmatta. Att han är med på mina inredningsshoppingrundor är verkligen något som ALDRIG händer. Än mer förvånad blev jag när vi faktiskt kom hem med en matta. Som vanligt lyckades jag hitta en på rea som jag blev mer  förtjust i än någon av dem till ordinarie pris. Vi lyckades förutom rean pruta ner den ytterligare 800 kr. Jippi! Maken ville bara vara säker på att det skulle gå att lämna tillbaka den om vi inte skulle bli nöjda, men se det blev vi. Allihop!!!


Överallt i alla visningsrum låg det mattor som ser ut som juniors fejkgräsmatta. Jag tycker INTE om dem. Tur smaken är olika, men det är inte lätt att hitta en matta som inte ser ut som en sämre lurvig fuskpäls idag. Min kanske ser ut som en gammal raggsocka. Men det är min stil. Nu när all jul är borta så har jag plockat fram allt beige, brunt och natur som legat i skåpen ett tag. Allt har varit så vitt i några år. Troligen kommer jag att plocka fram det vita igen, men jag väntar nog tills de meterhöga snöbergen försvinner där ute. Just nu kan det vara mysigt med mörkt och murrigt.

Inte nog med överraskningar där inte. Idag ringde en barndomskamrat som jag inte träffat på länge. Han frågade om vår familj skulle kunna ställa upp som statister i en kommande reklamfilm. Oj, vad spännande. Det får bli samtalsämnet vid middagsbordet ikväll...

Ha en skön fredagkväll alla!

1 kommentar:

 1. Det murriga kommer tillbaka nu...nu är det ny trend som gäller, hihi (går inte att följa alla trender)
  Har brunt o beige i vardagsrummet...det har jag haft ett tag nu...men är inte less;)
  Och vad spännande att vara statister;)
  Ha en mysig kväll!
  Kram

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen