onsdag 30 oktober 2013

Pioner uppåt väggarna

Rum för rum går vi igenom i huset. Vi har inte gjort någonting inomhus sedan vi byggde ut 2006. Så nu är det på tiden att det blir en uppfräschning. Köket är målat, fått nya armaturer och inbyggda högtalare i taket. Näst på tur blev vardagsrummet som är uppdelat i två rum där endast den ena halvan är färdigmålad. Tak och väggar.
Möbler flyttas runt och det blir trångt när vi bökar på som mest. Men det där känner ni nog igen. Förhoppningsvis gör vi klar del två av vardagsrummet till helgen så att vi kan dra oss upp mot övervåningen och sovrummet. Jag hoppas iallafall att planen blir den så att vi tar hallen allra sist. Eller kanske lilltoan får vänta till sist om jag tänker efter.
Ikväll drog syrran och jag iväg på "Tjejkväll" till Fresks och där fyndade jag mer färg och den här tapeten. Den hoppas och tror jag kommer bli fin i vårt sovrum. R önskade något mörkare och hade i sin tur hoppats på att jag skulle komma hem med färg. För att bara måla är ju det allra enklaste. Men varför göra det enkelt för sej? När jag föll pladask för den här. Det är ju pioner! ;-) Han får det mörka och jag får pioner med fin text. Vilken kombo!

Bild lånad från www.eco.se

2 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni är i fixartagen och ska göra om! Tapeten är ljuvlig... kanske att du visar sedan när ni är färdiga?

  Fin torsdag till dig!
  Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan, det kan jag göra. Vardagsrummet klart först, sen går vi lös i sovrummet ;-)

   Radera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen