torsdag 27 mars 2014

Det snurrar på

Oj, oj, oj vad tiden rullar på. Det kändes som det var alldeles nyss jag berättade att jag hade båda mina söner i gips. Vips så är båda utan. Junior kanske får men då samma hand haft en skada tidigare, medan mini troligast klarar sej bättre. Det är full rulle med fotbollsträning igen åtminstonde.

Mina kurser avlöser varandra. Har just gått klart keramiken och nu har foto tagit vid. Hur skoj som helst. Träffa nya människor och göra något kreativt. Det är min melodi. Frågan är om det kommer att fastna det här med slutartider, bländare och ISO. Hoppas jag kommer att kunna bjuda på lite finare bilder framöver i alla fall.


Idag får ni hålla till godo med den här.
De allra första snödropparna

2 kommentarer:

 1. Ja denna tid...fattar inte VAR den tar vägen riktigt! I dag har det varit en strålande skön och varm dag här på ön...helt underbart!
  Jättefina bilder och det där med slutartider och ISO är en hel vetenskap, jag fattar fortfarande ingenting, jag bara fotar!
  Ha en skön helg...
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att bruksanvisningen till kameran är på mer än 200 sidor inspirerar inte direkt till någon streckläsning. Så mina bilder får bli som de blir. Det är iallafall jätteskoj att vara ett helt gäng som går runt på stan och fotar olika teman.

   Radera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen