lördag 19 juli 2014

Vita små skönheter med gul mitt

En liten runda för att visa mina små vita skönheter som har en gul insida eller mitt. Det surrar febrilt i trädgården just nu. Så mycket humlor, bin och getingar som jobbar överallt.

Själv klev jag upp med tuppen och började flytta om lite i entrérabatten. En del funkior har helt tagit över och måste få ett nytt hem någon annanstans. Hittade en bortglömd buxbom under en. En liten Buddah under en annan. 
Klematisen fick sej en ny skylt och utanför "Gjuterian" har jag lagt lite marksten för att göra gräsklippningen enklare.

Mini är på golfläger och Junior har precis åkt iväg med R för att köpa sej en bil. Nedräkningen för körkort rusar fort mot sitt mål.

Önskar er alla en skön lördag.
Helen

2 kommentarer:

 1. Underbart kollage! Skönt när saker och ting rullar på. Köpa bil... Jo man tackar... Det var härliga tider. Vad vuxen man kände sig. Själv köpte jag en vaniljgul Amazon med fotknapp på golvet för halvljuset.
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk det blev bilköp. Nu kommer man inte att se till Junior på länge. Antingen kommer han väl att vara ute och åka eller sitta ute och putsa. Själv undrar jag vart alla år tog vägen...

   Radera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen