söndag 14 juni 2015

Allt har sin tid

"Ice Age" heter denna ljuvliga tulpan
Allt har sin tid heter det ju. Så även tulpanblomningen. Jag är frälst.
Till hösten blir det till att köpa fler lökar och klämma ner lite överallt. Den här ljuvligt frasiga vita tulpanen är den siste ut att blomma och jag hoppas innerligt att den kommer tillbaka nästa vår.

Helgen har varit extra lång med massa roligheter. I fredags tog junior studenten och vi firade med kakbuffé. Igår spelade mini golftävling och gick i mål som delad etta. Jag & R blandade lite betong och fyllde på lite av de mest efterfrågade i Gjuterian. Sen fick det bli Prinsbröllop för hela slanten.

Nu har vi söndag, åter regntunga skyar och jag ska iväg på loppis-tur. Mini har åkt till Ö-vik för att spela ännu en golftävling så det gäller att hålla tummarna.

Må så gott alla!

2 kommentarer:

  1. Snacka om kakbuffé! Studentmösserna ser ju verkligen festliga ut. Vad är det för sorts kaka?
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gjorde en morotskaka och skar ut i rundlar istället för fyrkanter. Den vita toppingen passade ju bra. Sen blev det lakritssnören längst ner, kokosstång som knapp och de där lakritsgodisarna som ser ut som LP-skivor som jag delade på mitten och använde som skärm. Jag är rätt nöjd med dem själv faktiskt. Gästerna tyckte de var goda. Men oj så kladdiga att göra.

      Radera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen