tisdag 29 december 2015

Mitt 2015


Mitt år 2015 har kantats av mycket sorg. Många inom familjen har lämnats stora hål inom oss alla. 
Förra hösten kändes som den värsta, då 3 nära kära lämnade oss inom loppet av 6 veckor. I samma veva fick jag mitt sjukdomsbesked.

Nu när jag kan blicka bakåt vad som hänt under året så känns det som om jag ändå klarat det bra. Det har hänt mycket bra också. 

Även om saknaden efter pappa är enorm så känns det som om han kämpat färdigt och var värdig sin vila. Vet att han finns med oss och ser hur bra det har gått för sina kära barnbarn. En student som går i morfars fotspår och blivit bilmekaniker med fast jobb. Vilken lättnad att det gått så bra för honom efter alla tuffa år i skolan.

Minstingen som inte alls är så liten längre utan växt om oss alla och i stort sett bosatt sej på golfbanan. Att han skulle bli så biten kunde vi aldrig drömma om. Det är sista veckan i december och han har byggt sej ett tält att träna och slå i här ute i trädgården.

Jag tog mod till mej och startade egen firma med webshop. Trädgård och pysselbod har stått öppen för allmänheten att besöka under olika evenemang under sommar och höst. Att mina syskon höll konstutställning var hur roligt som helst och vi hoppas att det kan bli ett återkommande arrangemang.

Nu blickar vi framåt mot år 2016. Min dröm är att få skaffa höns. Vad är din?

Många kramar från Helen

PS. Ta en titt i webshopen här.

3 kommentarer:

 1. Ja detta året har varit lite knepigt om man säger så...på många sätt. Men nu tar vi nya tag och jag önskar dig ett fantastiskt 2016 Helen!
  GOTT NYTT ÅR och gladaste kramen till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Skönt med nytt år så man får känna att man tar fart på något nytt.
  Jag önskar mig många fina bara vara dagar.
  Gott Nytt år önskar jag dig.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Hej Helen! Tack för din fina kommentar hos mig. Själv är jag som vanligt urkass på att lämna fotspår efter mig på bloggarna......Vilket tufft år du haft...alltid smärtsamt när våra nära o kära lämna jordelivet. Men som du skrev man få blicka framåt, och vad kul att du öppnat en webbshop, jag är också sugen på att öppna någon liten blomster/inredningsbutik men vi få se hur det bli.....jag drömmer om det ialla fall..... Ha nu ett härligt 2016 så syns vi här på bloggen
  kram från Maja

  SvaraRadera

Hejsan!

Vad kul att du vill lämna ett litet spår efter dig. Jag blir sprittande glad!
Har du ingen egen blogg så går det bra att välja anonymt.

Önskar dej en toppendag!

Kram Helen